SIVEO A LES XARXES

Conscients de la importància de les noves tecnologies SIVEO s’ha fet un lloc online, tant mitjançant esta web siveo.es com a les xarxes socials, Facebook i Twitter. Pots seguir-nos a la nostra pàgina www.facebook.com/siveo i al perfil de Twitter @siveocullera www.twitter.com/siveocullera, on trobaràs tota l’actualtat del nostre centre i fins i tot promocions i concursos exclusius per als seguidors d’estes xarxes socials.

L’Objectiu és estar en contacte amb les persones interessades per la seua salut visual i auditiva, intercanviar opinions i conéixer de prop les suggerències i millores que podem realitzar al nostre centre especialitzat en optometria i audiologia. Les xarxes socials ens aporten la immediatesa i l’apropament necessari per a oferir allò que demanen els propis pacients. Escoltar a tots és una prioritat.

facesiveo

Una web interactiva

La web que estàs visitant és totalment interactiva. Hem creat diverses ferramentes per què des de casa, amb un sol clic o amb senzills exercicis pugues acostar-te al món de l’optometria i audiologia: pots realitzar tests visuals i auditius, concertar cita, aportar les teues opinions o suggerències, fer qualsevol tipus de consulta al voltant de la teua salut, o estar assessorat i informat de les principals malalties oculars i auditives, mitjançant les entrades d’este blog.

Visita la secció tests i comprova la teua salut visual i auditiva, podràs saber si tens indicis de patir problemes de daltonisme, si tens visió en 3D, quin és el teu llindar auditiu i si està dins dels paràmetres normals. Per descomptat si detectes alguna anomalia durant l’execució o no superes algun dels tests, t’aconsellem que passes per SIVEO o des de la secció Consultori ens trasllades qualsevol dubte. Des de l’apartat cita online pots concertar la teua cita amb SIVEO de forma ràpida: tria el dia o la setmana que millor et conviga. La confirmació la rebràs al teu correu electrònic i a més si disposes de Google Calendar la teua cita es guardarà automàticament en el teu calendari.

Si seguiexes les publicacions d’este blog comprovaràs que actualitzem les entrades amb totes les notícies, novetats, consells de salut visual i auditiva, moda d’ulleres, tant de SIVEO com del sector de la visió i audició. Pots a més a més comentar i compartir-los en les xarxes socials. Esperem que vos siga d’allò més últil.

 

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×
NOU TONÒMETRE-PAQUÍMETRE

tonòmetre paquímetreSIVEO ha adquirit un aparell d’última generació per mesurar la tensió ocular. Es tracta de l’únic apararell d’estes característiques a la comarca i permet una fiabilitat molt superior als tensiòmetres tradicionals ja que combina tonòmetre per mesurar la tensió ocular i paquímetre per mesurar el gruix cornial. Amb estos dos valors el diagnòstic és molt més exacte ja que el gruix de la còrnia pot comportar que un valor elevat no siga significatiu, o al contrari.

La hipertensió ocular pot derivar en glaucoma i fins i tot pot provocar ceguera. És per això que és molt important saber si patim de tensió alta ja que una detecció a temps pot evitar una malaltia greu. Són moltes les persones que han de dur un control de la seua tensió ocular perquè tenen tendència a mostrar valors elevats. En SIVEO realitzem una monitorització i seguiment dels pacients amb tensió ocular alta i en cas necessari els derivem a l’oftalmòleg. Ara amb l’adquisició d’este nou aparell, molts pacients ja no hauran de desplaçar-se fins València per dur un control exhaustiu.

El tonòmetre-paquímetre ofereix una medició exacta i permet detectar tensió alta en pocs segons. Es tracta d’un aparell innovador que s’ajusta auntomàticament a la mida del pacient, oferint la màxima comoditat per a persones discapacitades o amb problemes de mobilitat. A més a més ofereix els resultats de forma immediata, permet en uns segons conéixer si necessitem tractament o no és necessari, i pot servir per detectar a temps una malaltia incipient. No comporta gens de dolor per al pacient ja que no és invasiu, tan sols amb tres expulsions d’aire ens ofereix un resultat d’alta fiabilittat.

Amb esta adquisició Siveo reforça el seu objectiu de convertir-se en un centre optomètric de referència amb tecnologia puntera que permeta la prevenció, el control i l’assessorament dels pacients.

Si desconeixes quina és la teua tensió ocular t’esperem en SIVEO, una detecció a temps pot ser decisiva.

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×
SIVEO A LA FIRA SILMO

siveo 6SIVEO ha estat present a la fira SILMO de París, una de les més prestigioses junt a la de Milán i que marca les tendències en la moda d’ulleres. Els nous dissenys per a la pròxima temporada, venen atrevits i carregats d’originalitat, alguns d’ells els podeu trobar ja a SIVEO.

Amb més de 1.300 marques distribuides entre 950 expositors, SILMO ha demostrat un any més en els 80.000 metres quadrats que ha ocupat, ser la fira més important del sector de l’òptica i l’optometria. Els expositors provinents de tot el món han aprofitat el saló per presentar les noves col.leccions, llançar noves marques i presentar les últimes innovacions al Forum de Tendències.

Els gerents de SIVEO, Esther Redondo i Carles Piris han apostat per visitar esta fira i posar-se al dia en les noves tendències i innovacions. Junt a més de 30.000 persones entre professionals del sector i particulars han “aprofitat totes les possibilitats que ofereix este esdeveniment tant per trobar les millors marques d’ulleres en moda i tecnologia, com per participar en els diferents tallers professionals a SILMO Academy” segons afirma Esther Redondo.

Carles Piris assegura que han pogut vore de prop i portar fins a Cullera “les marques més innovadores, amb dissenys còmodes i atractius, i vidres d’última generació que permeten, per exemple, protegir-se de les radiacions de la pantalla de l’ordinador”. Entre els objectius de SIVEO es troba oferir als seus clients la millor qualitat d’ulleres i les últimes novetats amb un preu raonable.

En SIVEO pensem que la salut no té per què estar renyida amb la moda. Gràcies a SILMO ens hem posat al dia perquè esta temporada vages a l’última! Passa per SIVEO i prova’t les últimes novetats sense cap compromís, t’esperem!

 

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×
SIVEO ABRE SUS OJOS

SIVEO COL.LABORA JUNT A ALTRES 60 PROFESSIONALS EN LA REVISIÓ DE LA VISTA A MÉS DE 300 PERSONES AMB PROBLEMES DE SALUT MENTAL

siveo abre sus ojos

Els professionals de SIVEO som conscients de les dificultats que comporta la revisió visual a persones amb deficiències psíquiques, una de les causes per les que els és complicat trobar professionals que els dediquen el seu temps. Per a posar el nostre granet d’arena SIVEO és membre de l’Associació Abre sus Ojos, una organització sense ànim de lucre que persegueix previndre i millorar la salut visual en col·lectius amb discapacitat o en risc d’exclusió social, i aconseguir una major autonomia personal.

El passat mes d’Octubre esta associació en col·laboració amb la Fundació Manantial realitzaren  la revisió a més de 300 persones amb problemes de salut mental. En concret més de seixanta professionals entre els que es trobava Carles Piris, gerent de SIVEO. Optometristes, oftalmòlegs, audioprotesistes, terapeutes ocupacionals i psicòlegs, amb una gran experiència en el camp del voluntariat i l’optometria van dur a terme aquesta acció solidària en les instal·lacions del Canal d’Isabel II de Madrid.

SIVEO col·labora amb Abre sus Ojos ja que des que començarem aquesta nova aventura encaixa perfectament en la nostra manera d’entendre l’optometria. L’Objectiu és continuar col·laborant en pròximes campanyes ja que ha sigut una experiència molt enriquidora tant a nivell professional com personal.

Abre sus Ojos, a més de formar els professionals en l’atenció a este sector de la població, fa cada any una campanya solidària per a previndre problemes de visió en un col·lectiu desfavorit o en risc, que puga descuidar els seus hàbits de salut. En aquesta ocasió, els beneficiaris han sigut els usuaris dels serveis i programes de la Fundació Manantial, fundada en 1995 per associacions de familiars, d’àmbit estatal, declarada de finalitat benèfic-assistencial, que compta entre les seues finalitats, la tutela de persones amb trastorn mental greu.

 

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×
SIVEO AMB EL TERCER MÓN

Dóna les teues ulleres velles i SIVEO t’obsequiarà amb un vale descompte de 20€ en qualsevol dels seus productes.IMG (2)

SIVEO ha encetat una campanya solidària de recollida d’ulleres velles per destinar-les al poblat de la República Democràtica del Congo en què està destinat el seminarista cullerenc Antoni Sapiña García. Totes les ulleres arreplegades seran catalogades, etiquetades i entregades al seminarista qui personalment s’encarregarà de dur-les a l’Hospital de Cáritas de Goma des d’on es repartiran entre els que més les necessiten.

L’Amistat que uneix als gerents de SIVEO amb Antoni Sapiña i el fet que éste els traslladara que la manca d’ulleres es troba entre una de les necessitats de la població va ser el principal motiu per posar en marxa esta campanya solidària.

El nombre de persones que necessiten esta ajuda augmenta cada dia ja que el poblat en que es troba Antoni Sapiña, al seminari Redemptoris Mater de Goma, està a 4 quilòmetres de la capital, en la zona de la frontera amb Rwanda i són molts els desplaçats.

Milers de xiquets perden l’oportunitat de formar-se per una deficiència visual a causa de no tindre ulleres i molts adults estan impedits per treballar per lesions que poden fins i tot causar-los la ceguera total. La presència de catarates o pterigium a edats molt tempranes degut a la forta insolació i manca de protecció, que es solucionaria amb unes ulleres de sol, o la miopia, més difícil de detectar, són les principals malalties detectades.

Actualment les ajudes són principalment econòmiques i van destinades a alimentació, salut i educació. Amb esta iniciativa es pretén donar un pas més i apostar per la reutilització d’allò que nosaltres ja no gastem, en este cas, les ulleres velles.

Només has de dur les teues ulleres velles al Centre Especialitzat en Optometria i Audiologia SIVEO situat al c/Rei en Jaume I, 17, 2º Pis, Porta 4 en Cullera en horari de Dilluns a Divendres: de 9:30 a 13:00 i de 17:00 a 20:30  i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×
SIVEO únic centre comportamental

siodec terapia comportamental

SIVEO ACREDITAT COM UN DELS 8 CENTRES DE LA COMUNITAT VALENCIANA QUE REALITZA TERÀPIA COMPORTAMENTAL

SIVEO és l’únic centre optomètric comportamental acreditat de la comarca de la Ribera. En tota la Comunitat Valenciana només existeixen 8 centres adscrits a la societat SIODEC, Sociedad Internacional de Optometría del Desarrollo y Comportamiento. Esta associació acredita els professionals de l’optometria comportamental per tractar, diagnosticar i previndre els problemes visuals en xiquets i adults.

Des de fa dos anys, com a membre clínic de Siodec, SIVEO ha treballat diversos casos amb teràpia comportamental amb molts bons resultats. Entre els tractaments específics que s’apliquen es troba la teràpia visual, la orto-k, la teràpia de reflexes primitius, el tractament de traumatismes cràneoencefàlics, entre altres.

Una mala visió o audició poden ser la causa de problemes relacionats amb l’aprenentatge, el rendiment en l’escola o en el treball, ja que afecta tant a xiquets com adults i tractar-ho a temps és molt important. SIVEO destina tot el temps que es requereix per detectar quines són les necessitats dels pacients i establir el millor tractament per a la seua salut visual.

L’Aplicació d’una teràpia comportamental eficaç ha d’anar precedida d’una exhaustiva anàlisi prèvia amb exàmens optomètrics, perceptuals, d’integració viso-motora i visio-auditiva, de desarrotllament motor, etc. A continuació es realitza un diagnòstic i si és adient es duu a terme la teràpia que pot incloure els tractaments amb lents específiques com les orto-k, refractives, la fototeràpia o la teràpia visual entre altres.

El treball dels problemes derivats d’una mala visió des d’una perspectiva comportamental permet als especialistes de SIVEO realitzar un tractament més ampli ja que s’estudia el pacient i el seu entorn, el seu comportament en el dia a dia. Així es dona solució a un problema visual però també a les carències derivades de éste.

Si vos interessa la teràpia comportamental teniu més informació a la web de la societat SIODEC www.siodec.org i per suposat podeu consultar-nos directament qualsevol dubte des d’este blog o a la secció del consultori. Estarem encantats d’ajudar-vos!

 

Añadir comentario ....

Añade un comentario en

"Noticias"

×